Kast op maat laten maken

Een kast op maat laten maken is helemaal van deze tijd. Het is namelijk absoluut niet meer nodig om dagen, weken en soms zelf maandenlang op zoek te gaan naar de juiste kast. In plaats daarvan kies je er gewoon voor om een kast op maat te laten maken. Met een dergelijke maatwerk kast heb je namelijk in één klap wat je zoekt. En optie die nog veel beter is dan je ooit los had kunnen vinden.

3 redenen om je kast op maat te laten maken

Er zijn verschillende redenen om je kast op maat te laten maken. In veel gevallen merken we bij AvA Meubelen dat er sprake is van een combinatie van deze redenen. Deze combinatie zorgt er dan voor dat men er snel van overtuigd is dat een maatwerk kast de juiste keuze is. We hebben het dan over:

Maatwerk kast laten maken bij AvA Meubelen in Tiel
 • Perfecte hoeveelheid opbergruimte

  Een kast is grotendeels bruikbaar vanwege de opbergruimte die zich in de kast bevindt. Door een kast op maat te laten maken, heb je op dit gebied volledige vrijheid. Hoeveel opbergruimte denk je ongeveer nodig te gaan hebben? Dan zorgen we ervoor dat jouw wens perfect tot uiting komt. Zo heb je uiteindelijk altijd de hoeveelheid opbergruimte die je nodig hebt. Niet te veel of te weinig, zoals bij een standaard meubel geregeld voorkomt.

 • Ideale afmetingen

  Verder zorg je er met een maatwerk kast voor dat deze qua grootte ook perfect is. Iedereen heeft voor een nieuwe kast een bepaalde plek op het oog. Het is dan wel uiterst belangrijk dat deze kast precies groot genoeg is voor de betreffende plek in huis. Met een maatwerk kast weet je 100% zeker dat de afmetingen precies goed zijn. Je hoeft geen gokjes te nemen en compromissen met jezelf te sluiten. De ideale afmetingen zijn een gegeven.

 • Sluit mooi aan op overige interieur

  Tot slot is het natuurlijk ook niet onbelangrijk dat de kast aansluit op de rest van je interieur. Of het nu om een kledingkast op maat, een inbouwkast op maat of een hoekkast op maat gaat, maakt daarbij geen verschil. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de kast qua materiaal en design aansluit op de rest van de betreffende ruimte. Iets waarvan je jezelf met een kast op maat volledig kunt verzekeren. U kunt bij de maatwerk kast ook een maatwerk tv meubel laten maken om zo uw interieur nog meer op elkaar af te stemmen.

Maatwerk kast opties

 • Kledingkast op maat
 • Inbouwkast op maat
 • Hoekkast op maat
 • Kast op maat voor tv
 • Kast op maat bijkeuken
 • Kast op maat onder trap
Bekijk onze maatwerk kasten
Kast op maat laten maken bij AvA Meubelen in Tiel

Kast op maat kopen

Zelfs een kast op maat laten maken voor een schuine wand en een roldeur voor een kast op maat zijn geen probleem. Daarbij vinden we het bovendien belangrijk om een kast op maat inclusief montage aan te bieden. Zo hoef je niet zelf aan de slag. Neem nu contact met ons op om het proces van een kast op maat laten maken in gang te zetten!

Neem contact op