Over ons

Na bijna twintig jaar met meubels te hebben gewerkt, begon André van Alfen in 1999 met zijn eigen bedrijf AvA Meubelen. Al in de jaren tachtig maakte André voor het eerst kennis met het maken van meubelen. Hij begon toen met vakantiewerk bij een meubelbedrijf. Op school merkte André al dat hij een echte werker was. Maar tijdens het zomerwerk, werd nog eens bevestigd dat hij graag fysiek werk verrichtte.

Maatwerk eettafel met stoelen

AvA Meubelen is een uniek bedrijf in Nederland. Als één van de weinige in ons land levert dit bedrijf nog maatwerk. Het enige wat dit bedrijf nodig heeft, zijn een paar eenvoudige bouwtekeningen van het toekomstige meubelstuk en een goed gesprek met de klant. In dit gesprek speelt Andrés jarenlange ervaring een grote rol en hiermee geeft hij persoonlijk advies. Op deze manier is het voor André en zijn medewerkers geen enkel probleem om ieder wenselijk meubelstuk in elkaar te zetten. Het bedrijf kan voldoen aan al uw persoonlijke wensen en levert u na afloop een zeer uniek product af. Voor ieder meubelstuk heeft AvA een geschikt soort hout, van Vuren tot MDF en Eiken.

André houdt van persoonlijk contact met zijn klanten en is iemand met een no-nonsense instelling. Eerlijkheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

Bel AvA Meubelen op 0344-664656

Maatwerk hoogslaper Ava Meubelen Tiel